Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Google Klantenservice Nederland

Los al uw Google-problemen op met behulp van dit gratis nummer Klantenservice Google.

Herstel Permanent Verwijderde Bestanden in Google Drive - Helpdesk Google

Google Contact

Google is als toonaangevende internetzoekmachine een soort revolutie in de digitale wereld. Mensen gebruiken het graag, vanwege de innovatieve producten en diensten. Maar als gebruiker kunt u problemen ondervinden bij het gebruik van die services. Maar het technische team van Google heeft alle capaciteit om de problemen op te lossen. Ongeacht het soort problemen dat verband houdt met het Google-account of de populaire functies zoals Google Drive, Chrome en nog veel meer. U kunt de klantenservice bellen via de livechat of uw zorgen delen met de getalenteerde en gecertificeerde ingenieurs.

Bij Helpdesk Google zijn de technische technici getalenteerd genoeg om al uw problemen met betrekking tot de producten van Google op te lossen. U kunt de livechat of andere levensvatbare media gebruiken om onmiddellijk oplossingen te vinden.

Stappen voor het herstellen van permanent verwijderde bestanden in Google Drive

Het kan behoorlijk verontrustend zijn als u uw cruciale Google Drive-bestanden kwijtraakt. Omdat het de ruggengraat is die uw waardevolle gegevens tegenhoudt en helpt om andere ledematen van de interacties van de organisatie aan te sturen. Permanent verwijderde bestanden kunnen worden hersteld, maar alleen door de G Suite-beheerder binnen 25 dagen nadat ze uit de prullenbak zijn verwijderd via de beheerdersconsole van G Suite, zoals hieronder aangegeven:

 

  • Log in op de beheerconsole en klik op het pictogram Gebruikers. Selecteer de gebruikersnamen waarvan de gegevens moeten worden hersteld.
  • Tik op het ellipspictogram en kies de gegevens om de optie te herstellen.
  • Belangrijk is om het gegevensbereik op te geven en de applicatie als station te geven.
  • Klik ten slotte op de hersteloptie.

Dus, in het geval dat een bestand op de schijf "ontbreekt". Contact Google Telefoonnummer om de broodnodige technische ondersteuning te krijgen. U kunt ook het gratis nummer bellen om hulp te krijgen. Omdat het verliezen van al uw gegevens die zijn opgeslagen op de Google-schijf, kunnen foto's en afbeeldingen een behoorlijk vreselijke situatie blijken te zijn. Het technische team zou zijn best doen om een soortgelijke situatie in de toekomst te vermijden. Met behulp van geavanceerde tools en technologieën zorgen zij voor de meest accurate en betrouwbare oplossingen en ook dat is in een mum van tijd mogelijk.

 

Lees ook deze blog: Handige tips en trucs om efficiënt te zoeken op Google

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article